Canada Goose Jakke Menn

Identifikasjon voksen Canada Goose Jakke Menn mann: olivengrønne side, skarpt. Gul hals, bryst, og mage, som strekker seg til baksiden av oliven kinn; hvite nedre mage og undertail coverts. Kjedelig oliven til gråsort utydelige striper på sidene av brystet. Utydelig brutt gult øye ring og øyenbryn. To hvite vinge barer; store hvite hale flekker på ytre halefjærene. Voksen hunn: lik menn, men blekere gul, med striper på sidene, et øye ring, veldig utydelig øyenbryn, mindre hale flekker. Umodne: mattere enn voksne; kvinnelig ofte ganske brunaktig og buffy med liten eller ingen oliven eller gul.

Status og distribusjon Common, som forekommer i Nord-Amerika året, med nord populasjoner trekkende (2 sedentary ssp. bosatt i Karibien). Avl: et bredt spekter av furu habitater. Migrasjon: en av de tidligste våren trekkfugl sangere på mange områder: begynner nordover bevegelse i slutten av februar, ankommer med begynnelsen av april i Sør-Great Lakes, midten av april i New England, og slutten av april begynnelsen av mai i nordligste hekkeområder. En av de nyeste fall migrant sangere: avgang nordligste hekkeområder så tidlig som slutten av august, men topper slutten av september midten av oktober, sjelden i november og med etternølere i desember og januar. Vinter: furuskog i sørøstlige USA, sjelden til Nord Karibien. Noen ganger fôr på bakken i åker og eng nær skogbryn. Vagrant: sjeldne, hovedsakelig i høst, i Atlantic Canada. Sjelden eller casual i nordlige Great Plains og Prairie provinsene. Svært sjeldne i Vesten, med de fleste poster (60) fra kyst sørlige California i høst og vinter. Casual i sørlige Karibien om vinteren, utilsiktet i høst på Grønland.

Lignende Arter Den gule throated vireo er større og mer svak og har en tykkere hekta regning, iøynefallende gule briller, og unstreaked undersiden. I høst, laurbær breasteds og blackpolls er like. Furu har ikke striper på side, skarpt, gul på halsen strekker seg bak auriculars, lengre hale som strekker seg langt utover undertail coverts eller kortere primære projeksjon utover tertials, og dens vinge barer kontrast mindre med vinger.

En av de mest passende navnet sangere (det er sjelden funnet vekk fra furu), har furu en trist fjærdrakt som gjør identifisering utfordrende vekk fra hekkeområdene. Det er den eneste bøksanger kjent for å regelmessig spiser frø, hovedsakelig i høst og vinter. Mellom april og juni, bygger det et reir høyt i en furu på en horisontal lem, ofte på slutten av en gren, og legger 3 til 5 egg. Svært heterogen (4 ssp .; Pinus og florida, ikke feltet identifiserbar, i Nord-Amerika). Lengde 5,3 '(13 cm).

Pine Warbler Pictures

Voice Call: en utydelig Tgup, lik den gule throated tallet og Grace. Flight samtale: en litt buzzy zeet. Song: en musikalsk trille, mest ligner på chipping spurv s eller vinterjunko tallet, men vanligvis mykere, mer musikalsk, og kortere, varierende i fart. Av og til to skiltes sanger, med den andre delen blir raskere og høyere pitched. Også ligner ormen spise og oransje kronet sin.

Canada Goose Jakke Menn