Se ei ollut käsikirjoituksen, ja mikään heittää telemarketer jotain, joka ei ole kirjoitus.

Pahin hetki oli, Canada Goose Snow Mantra Parka Suomi Hinta kun mies yritti estää minua puoliväliin piki, tukehtuminen ulos sanat: 'Täytyy mennä.'.

Canada Goose Snow Mantra Parka Suomi Hinta

On lauantaiaamuna, ja olen puhelimessa nuori nainen tekee markkinatutkimuksia on eläkeläiset oofwdxzz. canada goose hybridgeyhteisö / golfkenttä / luonnonsuojelualueen hieman pohjoiseen Ventura.

Muutaman viikon, jopa journalismi näytti houkutteleva vaihtoehto.

Siellä ei kerro telemarketer

'... hautajaisiin', hän sanoi.

Anteeksi. Mitä minun piti sanoa oli A eivät soita lista on hieno ajatus, mutta se on surullista, että meidän olisi maksettava $ 10 etuoikeus ei kiusataan. Se on kuin maksaa $ 10 ei ole mustetta suihkutti paidan tai makrilli pehmustetut postilaatikkoon.

Hän kertoo minulle, että olisi off Highway 133.

'Se ei ole Kanadassa, koska Kanadan hanhi,' I keskeyttää. 'Se on Can yada.' Hän ei naura, koska hän on ammattilainen telemarketer yrittää tehdä työnsä, hän sai käsikirjoituksen seurata, ja hänellä on ohjaaja, joka kuuntelee seurata laadunvarmistus eli varmistaa työntekijöiden Aren 't soittamalla kotiin kerjäämässä bussimaksu takaisin. Sitä paitsi, hän kutsui ihmisiä, jotka eivät ole pelkästään puckish, mutta suorastaan ​​väärinkäyttöä, kuten kahvia valmistaa lauantaiaamuna.

Koska olen tehnyt aika molemmissa päissä linjaa, olen vahvoja mielipiteitä asiasta ja mielellään kiire ne sinulle kolme helppoa maksut vain $ 19.99.

ymmärrän häntä. Sillä onneksi lyhyt aika, minäkin olin telemarketer ja tietää, että nuo äänet pitching luottokortteja ja pitkän matkan palvelua kuuluu lihaa ja verta ihminen, ei koneita (paitsi niissä raskauttavaksi tapauksia, jolloin ne kuuluvat koneet ja ole lihaa ja verta ihmisen olentoja).

'Ja mikä parasta,' jatkoin todellista tunnetta, 'yksi dollari jokaisesta ostosta menee Pop Warner Junior Football League!'

pyytäminen a Kyllä Ei Ei tiedä vastausta siitä, maakunta tarvitsee toisen golfkenttä, synnytti, kun lainasin Mark Twain noin golf on 'hyvä kävellä hemmoteltu.'

Joka tapauksessa, telemarkkinointi on kova tapa ansaita ei paljon elävä, ja se saattaa pian hankalammaksi.

Silti minun lauantaiaamuna ystäväni suoritettu itsensä itsevarmasti.

Canada Goose Snow Mantra Parka Suomi Hinta

Tuskin ripustaa kuin telemarketer Time Life Books. Sain kiroilleensa, huusi ja ripustaa. Esimieheni, joka on rouva Carnival, kertoi luin käsikirjoituksen kanssa todellinen tunne, mutta ilmeisesti minun dramaattinen hohto ei auttanut. Kaveri seuraavan koppi myi 411 operaattori täydellinen Time Life Under the Sea ja en voinut liikkua yhden yksikön. Kuulokkeista olivat minun myllynkiviä; hylkääminen oli voita minun jokapäiväistä leipää.

Under Bill valtion senaattori Liz Figueroa, demokraatti Fremont, kuluttajat voisivat rekisteröityä valtion annettiin eivät soita luettelosta. Ne maksaisi 10 $ ensimmäinen vuosi ja $ 5 kpl menestyminen vuosi huijaus ilmaiseksi, siunatusti hiljainen puhelin. Telemarketers joka soittaa muutenkin kohtaisivat syytteeseen.

Merkittävämpää, eli eivät soita lista on yksi taakka niille rehellinen puhelinmyyjät jotka eivät ole kiireinen keräily varten humpuuki hyväntekeväisyysjärjestöille tai varastamalla Dimes vanhoista ihmistä.

Canada Goose Snow Mantra Parka Suomi Hinta