Vel, du vet de restriktive videospill lover som får stadig avvist av høye domstoler? Du vet hva jeg snakker om. De de som avfall alle tid og penger. Vel, til slutt, vi alle visste at en dag Høyesterett ville være gal nok til å ta en av dem på.

Canada Goose Norge Forhandlere

Canada Goose Norge Forhandlere

Hvis Høyesterett tar opp dette, ville selv prøve være alle slags awesomeness.

Canada Goose Norge Forhandlere

USAs høyesterett Courtphoto tatt av dbking

Og i dag, ser det ut som de kunne. Høyesterett vurderer saken som involverer staten senator Leland Yee, D San ​​Francisco, som sponset regningen som forbyr salg av voldelige videospill for barn under 18 år og krever datamaskiner spill å være tydelig merket. faktisk håper Høyesterett gjør dette. Det ville være fantastisk å høre dommerne snakke om virtuelle halliker og prostituerte eller diskuterer hva et videospill ville innebære. Vil du vurdere en italiensk mann hoppe på sopp voldelige? Hva om transskogsvesenene til roboter? Hva om en prins som ruller opp folk og objekt på en gigantisk ball?

Designet spesielt for kalde Canada Goose jakke vær fjellklatring, har menn Mountain Hardwear Sub Zero Down Jacket 650 fill gåsedun, som garanterer Canada Goose Parka du varme og komfort. Albuen, skuldre, og hele baksiden av armene har Canada Goose Norge Forhandlere nylon Supplex Taslan overlegg, som i lekmann vilkår gi deg maksimal Canada Goose Sale beskyttelse til de mest sensitive områdene. Det indre taffeta fôr er doblet i front for et ekstra lag med varme på de kalde fjelltopper.

Høyesterett kan høre sin første videospillet saken