Publications
Missbruk a partagé la vidéo de Rädda Barnen.
22 novembre, 01:11
Vous semblez rencontrer des problèmes pour lire cette vidéo. Si c’est le cas, essayez de redémarrer votre navigateur
Fermer
PANIKJULKLAPPEN: NÄR MAN MÅSTE KÖPA NÅGOT
Publié par Rädda Barnen
788 145 vues
788 145 vues
Rädda Barnen
17 novembre, 05:57

PANIKJULKLAPPEN: NÄR MAN MÅSTE KÖPA NÅGOT.
De flesta har köpt en panikjulklapp någon gång. En rolig disktrasa eller strumpor i fel storlek. Vilken är din värsta stressklapp? Dela med dig i kommentarsfältet!

Missbruk a partagé la publication de KBT Sundsvall.
20 novembre, 12:26
L’image contient peut-être : arbre, chien, neige, plante, plein air et nature
KBT Sundsvall est à Villa Marieberg.
20 novembre, 12:21Sundsvall, Comté de Västernorrland, Suède

KBT Sundsvall är med ett gäng psykiatriker och Celeva för att lyssna på senaste forskningen om depressioner! Lärde oss bl.a. att vid fetma ökar antalet vita blo...dkroppar som ökar inflammationer som ökar depression. Samt om en relativt ny antidepp med mindre biverkningar som heter Brintellix. Så fick jag möjligheten att berätta lite om beteendeaktivering och Mindfulness som är mycket verksamt vid depression! Det blev en mycket intressant och givande kväll!

Afficher la suite
Voir tout
Publications
Missbruk a partagé la publication de Frälsningsarmén.
17 novembre, 07:31
L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes debout, personnes assises et barbe
L’image contient peut-être : 1 personne, barbe
L’image contient peut-être : 1 personne, barbe
Frälsningsarmén a ajouté 3 photos.
16 novembre, 12:29

Benny har varit hemlös i 30 år och kan inte minnas när han var hos en frisör senast. Sandra Eriksson klipper både hår och skägg på honom.
– Jag hade aldrig gått... och klippt mig annars men det här kom som en glad överraskning. Jag känner mig som ny, säger han efteråt.

Idag var frisörerna Marika Lindahl och Sandra Eriksson på vårt sociala centret i Hornstull i Stockholm för att klippa de hemlösa som kommit dit, snart kommer artikeln från frisörernas fina insats, håll utkik!

Afficher la suite
Missbruk a partagé un lien.
16 novembre, 11:31
Väljer någon att ta sitt liv?
Ofta säger vi att någon som tagit sitt liv valt att göra det. ”Hen valde att ta sitt liv”. Men hur är det egentligen?...
suicidezero.se
Missbruk a partagé la publication de Maskrosbarn.
10 novembre, 01:09
Maskrosbarn
10 novembre, 01:04

Alldeles för många barn får inte den hjälp de behöver och har rätt till. Fler kommuner måste nu göra budgetsatsningar på den sociala barn- och ungdomsvården, sk...river Maskrosbarns Sandra Seropian och Linn Englund i en debatt idag på Altinget.se. Läs mer om hur du kan hjälpa till att ställa krav på Sveriges kommuner i debattarikeln. #SocHörDuMig

Afficher la suite
Dags för kommunerna att satsa på sociala barn- och ungdomsvården
DEBATT. Alldeles för många barn får inte den hjälp de behöver och har rätt till. Fler kommuner måste nu göra budgetsatsningar på den sociala barn- och ungdomsvården, skriver Sandra Seropian och Linn Englund från organisationen Maskrosbarn.
altinget.se
Missbruk a partagé la publication de KBT Sundsvall.
10 novembre, 01:00
L’image contient peut-être : chaussures, plein air et eau
KBT Sundsvall
9 novembre, 13:17

KBT Sundsvall deltog idag på Brottsofferjouren konferens. En stark omtumlande bra dag med fokus på barn som upplever och lever i våld i nära relationer. Utav Sv...eriges ca 2 miljoner barn har 10 % av dem någon gång upplevt våld och 5 % av dem upplever det ofta. I Sundsvall har vi Barnahus - ett samarbete med berörda enheter som kan stötta de våldsutsatta barnen. Det finns en Barnkonvention för barns rättigheter enligt FN. BO - Barnombudssmannen arbetar för att vi i Sverige skall följa den. De är barnens röst utåt. Sista föreläsaren för dagen var Christina Rickardsson som skrivit den starka boken ”Sluta aldrig gå” - läs den! Det ska jag göra!

Afficher la suite
Missbruk a partagé la photo de Frälsningsarmén.
8 novembre, 11:10
L’image contient peut-être : 1 personne, assis et texte
Frälsningsarmén
4 novembre, 01:53

Visste du att?...

Läs mer om vårt arbete mot hemlösheten i Sverige här: http://bit.ly/sättpunkt

Missbruk a partagé un lien.
5 novembre, 22:58
Efterlyser ägaren till kvarglömt album – vet du vem kvinnan på bilden är?
Känner du igen kvinnan på bilden? Då kanske det är du som är ägare till ett fotoalbum som glömdes kvar i en hyrbil i Sundsvall för tio år sedan.
st.nu
Missbruk a partagé un lien.
5 novembre, 07:29
Hassan vägde 100 kilo som 7-åring: "Varje natt bad jag till högre makter om att få bli en normal pojke" - Nyhetsmorgon - tv4.se
Som sjuåring vägde Hassan Mouline 100 kilo. När han tog studenten och vågen slog i botten tog panikångesten över. Det var då Hassan bestämde sig för att förändra sitt liv. På egen hand gick han ned 130 kilo och i dag tävlar han i bodybuilding, har utbildat sig till sjuksköterska och vill hjälpa över...
tv4.se
Missbruk a partagé la publication de Maskrosbarn.
3 novembre, 10:48
Maskrosbarn
2 novembre, 23:00

Nytt blogginlägg inför Alla helgons dag. I detta inlägg delar en av våra medarbetare minnen och upplevelser om hur det är att mista sina föräldrar i alkoholism....

”I allhelgonahelgen besöker jag graven. Jag är fortfarande arg efter fyra år. Arg att jag fick rätt. Arg på en sjukdom som gör att oavsett om den faktiska döden kommer, så tas en förälder ifrån oss. I år vill jag att ljusen på Sveriges kyrkogårdar ska glittra för alla oss som finns kvar, som har livet framför oss.” Klicka på länk nedan för att läsa hela blogginlägget:

Afficher la suite